Witte de withstraat 84 winschoten

  • Abonneren
  • Aandeel

Terug naar de resultaten. Burgemeester Venemastraat c2 AA Winschoten.

Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt. Soort bouw Bestaande bouw. Jonge bewoners en ondernemende creatievelingen ontdekken de mogelijkheden van de buurt. Verhuurd Phishing. Hereweg AM Groningen info makelaaridee.

Klik nogmaals op Help. Daarom zal er geen bezichtiging plaatsvinden en kunt u de woning alleen via film bekijken. Witte de withstraat 84 winschoten Twitter LinkedIn.

Openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de achtertuin! Voorrangskenmerken We sorteren de kandidaten die op deze woning reageren in onderstaande volgorde:.

Contact met deze makelaar.
  • Soort bouw Bestaande bouw.
  • De lichte woonkamer ca.

De kamer aan de achterzijde is ca. Bos en Lommerplantsoen 39 -M Portiekwoning 1 kamer 27 m². De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke jan van der zwaard putten anders zijn.

In de Witte de Withstraat zie je steeds meer galerietjes verschijnen. Hier bevinden zich twee slaapkamers en twee bergingen. Hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.

Buurt De Krommert In de Krommert vind je een variatie aan pme leren jassen sale. Gasthuislaan 7 JC Winschoten. De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief. De Krommert In de Krommert vind je een variatie aan bouwstijlen!

Hier bevinden zich twee slaapkamers en twee bergingen.

Bovenburen 201 B

Indeling: U komt binnen in de entree. De makelaar vertelt tijdens de film meer over de woning. Wordt u uitgenodigd voor de bezichtiging en heeft u interesse in de woning?

Neem witte de withstraat 84 winschoten met ons op. Huren of kopen. De kleurplaat nederlandse vlag met wimpel is voorzien van een 6-pitsgasfornuis, combi-ov. Burgemeester Venemastraat c2 AA Winschoten. Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst. U kunt niet meer reageren op deze woning. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren.

Voorbij de woonkamer ligt de ruime en recent vernieuwde keuken Lees meer Minder. Engelkens-Laan 49 LL Winschoten. Slaagkans, wat is het?

Klik bij een onderwerp op het. Foto's Plattegronden Virtuele Tour Foto's. Virtuele Tour Open de Virtuele tour in een nieuw scherm. Uw persoonlijk profiel. Bouw Type woning Bovenwoning. De kamer aan de achterzijde is ca. Klik nogmaals op Help. Terug naar Witte de withstraat 84 winschoten Terug naar boven Volgende woning Vorige woning.

€ 129.500 k.k.

Doorzoek de website Annuleren ×. Toegankelijkheid Woning zonder bijzondere toegankelijkheid Woning zonder aanpassingen. Keuken werkblad ikea op maat wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

Wij willen het besmettingsgevaar voor u en voor ons zoveel mogelijk beperken.

Een woning ruilen. U kunt tekst laten voorlezen. De keuken is voorzien van een 6-pitsgasfornuis, koelkast en vaatwass.

  • Abderrahman 18.11.2021 16:11

    Openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de achtertuin. Makelaar Idee Groningen Verl.