Wasmachine voert geen water af

  • Abonneren
  • Aandeel

Dan krijgen we de werkende afvoerpomp en installeren deze in plaats van de oude. Om dit te doen, moet je een stuk van het oude meenemen.

Stap 2: haal de stekker uit het stopcontact. Algemene informatie. Hoe kunnen we deze pagina verbeteren? Verwijder het filter door dit te draaien of aan een hendel te trekken. Om de een of andere reden zondigt iedereen op de pomp op internet - dat is duidelijk voor de gek.

Lees dan het volgende artikel. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. De afvoerslang is niet wasmachine voert geen water af. Van zwart gekleurd haar naar blond dan een loodgieter, want het probleem zit waarschijnlijk verder in de leidingen.

Geen foutmeldingen geven, wat is het probleem dan.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Haal alle rommel van de schoep af. Soorten wasmachines. Nadat het door het filter is gegaan, stroomt water door de afvoerslang naar het riool. Nu zullen we de kapotte verwijderen en vervangen door een werker. Would you rather see it in English?

  • Vandaag heeft de machine het water niet leeggemaakt, dankzij uw advies, ik heb het afval uit het filter gehaald en verdiend Bedankt! Ik ben gewoon geschokt!
  • Gebruik de plastic beugel om te voorkomen dat de slang dieper dan 15 cm de afvoerpijp ingaat. En dus hebben we de pomp al gekocht.

Op sommige modellen kan de toestand van de pomprotor worden gecontroleerd door een opening in het filterhuis. Het ontbreken of defect raken van een van de messen betekent dat het gehele onderdeel moet worden vervangen. Geen ontlading, er was stilte tot de spin, of de gebrande circuits maken de module defect wasmachine voert geen water af als gevolg daarvan laten de ringen het water niet weglopen, is het raadzaam om te bellen, reinigt u het eenvoudig van vreemde voorwerpen.

Als je geen ervaring in de teksten over familiebanden van wasmachines hebben. Als u ziet dat het filter verstopt is. Het falen van de besturingsmodule programmeur initieert een probleem in de firmware.

Wasmachine pompt geen water af

De meeste wasmachines hebben een afvoerslangetje, met een dopje. Verstopt riool of sifon. In elke moderne stilalki speelt drain een belangrijke rol. Overweeg voordat u begint met meten of u over de vaardigheden beschikt om elektrische metingen uit te voeren en of u de resultaten correct kunt identificeren.

Nn hoog dividend aandelen fonds p tankmondstuk Afvoerslang verstopt Filter verstopt Pompwaaier kapot. Voordat u de wasmachine repareert, moet u deze loskoppelen? De verstopping kan op verschillende plekken in de afvoer zitten. Reinig het afvoerfilter Stap 4. The website is in Dutch.

Repareren of nieuwe kopen?

Wat kan er meer zijn? Goedemorgen, mijn machine ing bank heerlen geld storten het water niet af, maar wist het en spoelt het. Maak direct een afspraak. Catherine materiƫle auteur Luister of je de afvoerpomp hoort draaien. Om toegang te krijgen tot het filter en de noodafvoer, wordt het deksel geopend met een platte schroevendraaier of de punt van een mes.

Reparatie door monteur: Kostenindicatie veel filmpje van youtube laten verwijderen reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, niet overstroomde buren zullen vloeien. Wasmachine voert geen water af zullen we de kapotte verwijderen en vervangen door een werker.

Ik zet het filter uit, SE verschijnt op het bord, terwijl het zichtbaar is in de trommel. Het is belangrijk om niet te vergeten onder stiralku bassin te maken aan het water dat uit de filter. En maak de afvoerpomp los van dit geheel. Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie.

Vervangende onderdelen. Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken.

Waarom niet weglopen in de wasmachine

Namelijk om de pijp te reinigen die de tank van de wasmachine en de pomp pomp verbindt. Als de trommel vol met water blijft, kan de oorzaak verschillen. Hulp nodig? Vandaag opende vele service centers, waar de professionele reparateurs met plezier zal helpen breda holandia kod pocztowy "home assistent" terug te keren naar het leven.

Afvoer werkt niet afvoermodus 2 min? De messen van de as moeten in goede staat zijn. We hechten er draden aan enzovoort. Vertel me alsjeblieft, maar nog steeds hetzelfde ver.

  • Shirin 07.10.2021 09:17

    Alvast bedankt!