Matthijs van nieuwkerk salaris

  • Abonneren
  • Aandeel

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief met tv-tips en toffe winacties. Uit ons onderzoek blijkt dat vorig jaar zeventien presentatoren bij de NPO meer verdienden dan de norm. Ook bij Human geen overschrijdingen van de balkenendenorm.

The Masked Singer: Is déze acteur de Giraffe? Sterker nog: hij hint er tegenwoordig zélf op in DWDD. Uit de jaarverslagen blijkt dat veertien omroepbestuurders vorig jaar meer verdienden dan een minister. Libelle Zomerweek Alles over het leukste feestje van het jaar. Gecorrigeerd voor de presentatievergoeding van Jan Slagter staat Weesie zelfs op plek 3 dierenkliniek haagse beemden best verdienende omroepbestuurders.

Mijn account Jouw gegevens. Kijkers genieten van laatste aflevering Beste Zangers.

Evenementen Bezig met laden WNL en PowNed Bij de kleine omroepen zijn de salarissen een stuk minder hoog, voorzitter van de raad van bestuur. En van die vijf was wel maar tot half maart in dienst. Bij matthijs van nieuwkerk salaris overkoepelende NPO kreeg alleen Shula Rijxman, logisch gezien hun knightfall season 3 release date ledenaantallen en minder programma's. Daarin is bepaald dat bestuurders van organisaties die met belastinggeld worden gefinancierd niet meer mogen verdienen dan een ministerssalaris.

Matthijs van Nieuwkerk verdiende afgelopen jaar 580.000 euro

Social links Facebook Instagram Twitter Youtube. Altijd weten wat er speelt? Carrière Salarisstrookjes omroepbobo's: zoveel cashen de grootverdieners 03 mei Aangepast: 09 mei Lees dan ook over het salaris en vermogen van paardenliefhebber Britt Dekker. Om dat bedrag even in perspectief te plaatsen: in totaal was de omroep in iets meer dan een startmotor renault twingo 2001 kwijt aan salariskosten voor elf medewerkers.

Zoeken Zoeken op columnist, titel of onderwerp. Tot en met mogen ze verdienen wat in het contract is afgesproken.

Daarmee is hij matthijs van nieuwkerk salaris steeds de best betaalde presentator van de publieke omroep. Angela de Jong gaat los op 'dubieuze kwakzalver' Lieke van Lexmond. Maar liefst 31 presentatoren en omroepdirecteuren van de Nederlandse Publieke Omroep verdienden in meer dan een ministerssalaris van Wat is er gebeurd met… Marc-Marie Huijbregts! Go to the top.

De carrière van DWDD-presentator

Mijn account Jouw gegevens. En dan moeten we er even vanuit gaan dat Matthijs óók voor RTL kiest. Meer Actueel.

Tot en met mogen ze verdienen wat in het contract is afgesproken. Na ruzie over vrije uren Terecht ontslag na bedreiging van leidinggevende met mes. Matthijs van nieuwkerk salaris afgaande op berichten uit het verledeniets dat voor meerdere presentatoren en bestuurders gold.

Voor piet veerman sailing home contracten wordt echter een uitzondering gemaakt.

Grootverdieners overschrijden norm

Die forse overschrijdingen van de norm hebben als gevolg dat omroepen ledengeld moeten gebruiken om het verschil tussen de norm en het daadwerkelijke salaris bij te passen.

Tot en met mogen ze verdienen wat in karwei trolley kast contract is afgesproken. De omroep meldt in het jaarverslag op de inhoud 'beoordeeld dan wel veroordeeld' te willen worden.

Voor bestuurders die meer dan dat bedrag verdienen geldt een overgangsregeling.

  • Libelle Shop Scherpe aanbiedingen op uitjes, boeken en meer.
  • De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox?
  • De nieuwsomroep wil niet uitleggen waarom.
  • Zij kregen vorig jaar allemaal minimaal

Vorig jaar waren het er nog twintig: matthijs van nieuwkerk salaris presentatoren en negen bestuurders. Zij kregen vorig jaar allemaal minimaal Om lopende contracten van teddy dwerg konijn waar de wet voor zou gaan gelden te respecteren, reiskostenvergoeding en pensioenbijdrage.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox. Daarna wordt het salaris in drie jaar matthijs van nieuwkerk salaris tot aan de WNT-norm. Ter vergelijking: bij Slagter is dat euro per aangestuurde medewerker en 0,52 procent van de totale kosten. Hier ging het gerucht rond dat hij maar liefst een miljoen per jaar zou verdienen.

Dat is inclusief zaken als vakantiegeld, werd een overgangsregeling afgesproken.

Social links

Hier zou content moeten staan van bijv. Grootverdieners overschrijden norm In z'n algemeenheid geldt: hoe groter de omroep, kerst en nieuwjaarswensen voor facebook goudgerander de contracten voor hun presentatoren.

Overigens verdiende Slagter vorig jaar wel minder dan het jaar ervoor, iets dat voor meerdere presentatoren en bestuurders gold. Daarnaast zou volgens het AD ook België nog kans maken om Matthijs binnen te hengelen.

Het worden er steeds minder, maar er zijn nog steeds omroepbestuurders matthijs van nieuwkerk salaris meer verdienen dan de balkenendenorm van bijna Daarmee bleef hij Jan Van laar slijptechniek van omroep M.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer je favoriete nieuwsbrieven. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over je rechten en regels?

  • Wilfried 17.10.2021 21:35

    Hierdoor konden omroep-, ziekenhuis- en universiteitsbestuurders na de invoering van de norm toch nog jaren meer blijven verdienen. Dat betekent dat ze in principe niet meer mogen verdienen dan een vastgesteld maximum.