De runs overzicht

Je kunt meer dan je beseft!

Er is altijd iets wat je wilt toevoegen op je bucketlist van je sportuitdagingen. Daar is de Ultimate Buffalo één van! Op het vliegveld Twenthe zal op zondag 17 Juni 2018 het parcours door een groot aantal deelnemers worden betreden die 1 van de uitdagingen zal aangaan

Hardloopbuffel

PROFITEER VAN DE "EARLY BIRD" (korting tot 1 april 2019) !!!

7,5 KM

De meest uitdagende en fun outdoorrun voor beginnende duursporters, obstaclerunner of hardloper! Met een ruim arsenaal aan obstakels over het uitdagende en oude militaire terrein van vliegbasis Twente wordt je serieus getest. 

Je kunt meedoen als individu of in een team van 4 personen.

Tijdens het joggen/hardlopen komt je verschillende hindernissen tegen die getrotseerd moeten worden. Bij de ene hindernis zul je door de modder moeten, bij de andere hindernis moet je over een container klimmen. Deze en nog veel meer leuke onderbrekingen tijdens het joggen/hardlopen zullen deze run tot een top dag maken.

15 KM

Een serieuze test voor hindernislopers. Deze uitdaging is voor de gevorderde duursporter/hindernisloper of survival atleet.Je kunt meedoen als individu of in een team van 4 personen. 

Tijdens de 15KM kom je meer hindernissen tegen dan in de 7,5km hardloopbuffel en daarbij zijn de hindernissen zwaarder. Deze categorie is voor de fanatieke deelnemer die voor de prijzen gaat óf zichzelf serieus fysiek én mentaal wil testen!

Je zult niet 2x hetzelfde parcours van de 7,5km hindernisloop lopen.

De meest ludieke deelnemer of meest ludiek verklede team maakt kans op een prijs!

Afstand Prijs individu Prijs team (4 pers.)
7,5 KM € 35,00 € 135,00
15 KM € 47,50 € 170,00
Inschrijven

Ultimate Buffalo

PROFITEER VAN DE "EARLY BIRD" (korting tot 1 april 2019) !!!

Dé ultieme test voor jouw (mentale) conditie. De Ultimate Buffalo is al sinds 2014 uniek in Nederland door de combinatie van de modder en obstakels van de hardloopbuffel en krachtoefeningen. Kies voor de 7,5 KM editie of 15 KM editie!

7,5km (bodyweight)

Deze run kent een krachtproef op eigen lichaamsgewicht nog voordat de hindernisloop van 7,5km start. Je begint dus vermoeid aan de 7,5km hindernisloop! 

De hindernisloop is precies dezelfde als die van de 7,5km Hardloopbuffel, alleen zal je vlak voor de finish nógmaals op kracht getest worden!

15km (prestatie)

Deze run kent een krachtproef met externe objecten/gewichten en materialen nog voordat de hindernisloop van 15km start. Men begint dus zwaar vermoeid aan de 15km hindernisloop! Dit is onze últieme uitdaging, dit is de topklasse van onze Ultimate Buffalo!

De route is precies dezelfde als die van de 15km Hardloopbuffel, alleen zal men vlak voor de finish nóg zwaarder op kracht getest worden dan de 7,5km Ultimate Buffalo deelnemers! Een uitdaging voor de meest complete deelnemer en deelnemende team! Een challenge voor echte strijders!! Dit is ons 'Koningsnummer'.

Deze categorie heeft een prijsuitreiking. Ook maakt de meest ludieke deelnemer of meest ludiek verklede team kans op een prijs 

Afstand Prijs individu Prijs team (4 pers.)
7,5 KM € 50,00 € 185,00
15 KM € 55,00 € 200,00
Inschrijven

Bloesem Family & Kidsrun

PROFITEER VAN DE "EARLYBIRD" KORTING (tot 1 april 2019) !!


3 KM (6 t/m 11 jaar) of 5 KM (12 t/m 15 jaar)

Je kunt deze run alleen óf met één van je ouders (of een oudere van 18+) lopen. De hindernisloop is een gedeelte van de 7,5km (hardloopbuffel) en kent geen prijsuitreiking! Dit is echt een leuke uitdaging voor het hele gezin.

Je krijgt na de tijd een leuk aandenken en het totale programma zal zich in de ochtend afspelen. In de middag kun je gezellig blijven kijken. Oudere deelnemers (16 jaar en ouder) doen in de middag mee.

Ook maakt de meest ludiek verklede vader (want het is een week na Vaderdag!) of meest ludiek verklede familie kans op een prijs!

De inschrijving geldt per kind, 1 gratis deelnemende ouder(e) van 18+ jaar oud die bij de jongere deelnemer blijft lopen

Bijzonderheden of vragen mogen altijd naar info@ultimatebuffalo.nl gemaild worden.

Afstand Prijs individu Prijs team (4 pers.)
3 KM (6 t/m 11 jaar) € 7,50 --
5 KM (12 t/m 15 jaar) € 7,50 --
Inschrijven

Trailer editie 2017

Onze Sponsoren en partners