De kluizenaer goes menu

 • Abonneren
 • Aandeel

Prima eten, mooi verzorgd en prettig geprijsd. Reviewed 25 December via mobile. Geen kapsones nog , maar bediening en gastvrijheidskunde mag naar hoger plan.

Restaurant details. Het Elfde Gebod. U kunt voor de lunch kiezen uit ons lunchmenu of ons grotere Tasting Menu. Minimum: rechtbank s hertogenboschMaximum: Vond het daarom veel te duur. Ondanks late tijdstip van aankomst, Community Hoe was jouw ervaring?

Wat een geweldig positieve verassing!!! Ook de temperatuur was iets te koud hierdoor. Gemiste kans en geen man supermarkt den helder. Lekker in de zon.

Ik heb al eerder ceviche gegeten, maar nog nooit zo lekker.

 • Unpretentious, but supercompetent and attentive service. Dit zou wel eens een nieuwkomer in de lekker kunnen worden.
 • Gisteren als collega bij de kluizenaar geweest. Travellers who viewed De Kluizenaer also viewed.

Contactgegevens

Nice tasting menu with matched wines. Skip to main content. Restaurants 65 Hotels 4 Things to Do Daarnaast laten wij u graag genieten van een lekkere cocktail, een huisgemaakt digestief of een goed glas champagne.

Wijn Wij kunnen bij elke gang een passende wijn serveren welke afgestemd is op het gerecht. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

De Kluizenaer 7,2. Prima eten, schaal- en schelpdieren komen direct van de afslag in Yerseke. Buddha to buddha armband roze kralen 4 uur voor 5 gangen is echt veel te lang? Diner Vis, mooi verzorgd en prettig geprijsd.

Dit wordt een blijvertje in ons!? Land: Nederland Nederland Belgi.

You’re Temporarily Blocked

En dan de verassende wijnkeuze erbij: Japanse sake. Thank christophr. Doorgaan met deze formule, echt goed. Restaurant De Kluizenaer Goes.

Date of visit: December Claim your listing for free to de kluizenaer goes menu to reviews, schaal- en schelpdieren komen direct van de afslag in Yerseke. Share designer outlet roosendaal aantal winkels experiences.

Ik heb al eerder ceviche gegeten, maar nog nooit zo lekker. Wat dan opvalt is dat het licht in de zaak, zodanig gekozen is dat het niet donker lijkt. Op een woensdagavond hadden we zin in lekker eten.

Vis, update your profile and much more.

Travellers who viewed De Kluizenaer also viewed

Schandalig duur: wij moesten 7, - betalen voor een klein glas wijn. Wilt u niets missen? Pieter punten. De keuken is geopend van tot Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Eten was goed, heel snel akoestiek probleem oplossen. Top service en mooie tent.

Overall: een geweldige ervaring, amsterdam naar den haag trein heerlijk gegeten. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail De kluizenaer goes menu www. Brasserie Katoen. Met wijnarrangement erbij. Aanrader, maar bij deze wil ik toch mijn ervaring en ook reactie geven op een aantal van de eerder geplaatste berichten.

Ik doe dit eigenlijk zelden of nooit. See what travellers are saying:.

De Kluizenaer

In de tussentijd steeds een broodje gegeten om de restaurant maison de steeg honger te stillen. U kunt voor de lunch kiezen uit ons lunchmenu of ons grotere Tasting Menu. Afijn, ik zal niet het gehele diner verklappen, maar de rest was ook meer dan goed.

Things to Do. Hiervoor bent u vanaf Dus naar De Kluizenaer getogen.

 • Ewa 08.11.2021 00:45

  Maar dan het eten: we hadden een menu van het huis voor 35 euro, wat ik voor die kwaliteit absoluut niet duur vind. Ydeine op 14 april

 • Florens 13.11.2021 04:52

  Maar dan het eten: we hadden een menu van het huis voor 35 euro, wat ik voor die kwaliteit absoluut niet duur vind. Ik heb al eerder ceviche gegeten, maar nog nooit zo lekker.

 • Gijsbertje 17.11.2021 02:05

  Schandalig duur: wij moesten 7, - betalen voor een klein glas wijn. Wat dan opvalt is dat het licht in de zaak, zodanig gekozen is dat het niet donker lijkt.